Figyelmeztetés: Ha a következő weboldalad nem az új, Mumus 3.0 oktatóanyag alapján készíted, valamit biztosan el fogsz rontani, és anyagi veszteség ér.

Nap mint nap, saját magam is tapasztalom a lényegtelennek tűnő apróságok fontosságát. Egy szót se többet: kell nekem!Több infót kérek!

Megoldás: Nem kell mindenkinek akarni eladni, csak a buyer personának. De ki ez, és egyáltalán mit jelent a buyer persona?

A buyer persona az ideális vevő megszemélyesítése. Izgalmas feladat rájönni erre. Úgy kell csinálni, hogy veszed a legjobb vevőd tulajdonságait és összeállítasz belőle egy képzeletbeli ügyfelet. Adsz neki egy kitalált nevet is, és onnantól kezdve csak neki írsz sales szöveget, hírlevelet, facebook vagy adwords hirdetést. A te buyer personád kész van már? Az enyém igen:

A mumus.info buyer personája:

Átlagon felüli észjárása van, szeret tanulni, és azonnal alkalmazni a tanultakat. Észreveszi olyan üzleti lehetőségeket, amit mások nem. Céget vezet, rendszerben gondolkodik. Nem áll le vacakolni apróságokon, online kommunikál.

Ha magadra ismersz (és nyilván igen, mert neked írom) akkor olvass tovább, gördíts át a nem-ideális vevő részen, mert az úgysem te vagy.

A mumus.info rossz ügyfél personája (őket szeretném elriasztani a weboldalammal)

Helyesírási, elgépelési hibákon rágódik. Mindenáron telefonszámot kér, nem fogja fel, hogy csak írásban kommunikálunk. Előbb ír felháborodott levelet az ügyfélszolgálatra, minthogy elolvassa a tájékoztatókat, 5-ször kell emlékeztetni, mire átutalja a termékdíjat.

De ha az ideális vevő nem vásárol, mert valami gáz van a weboldaladdal, az a baj.

Az egyszerre abszurd, idegtépő, és felfoghatatlan. Pont azt zavarni el a weboldalról, akinek a megszólításáért felépítetted az egész oldalt. De mi a legbiztosabb módja, hogy elkerüld a bajt?

Olyan weboldalra van szükséged, ami az álomügyfeled (a buyer persona-t) vonzza, a rossz ügyfelet taszítja.

Nem kell leállni napokat vacakolni apróságokon, ami a tökéletes vevődnek nem is fontos, de mindennek rajta kell lennie, ami őt meggyőzi. Az új M3 oktatóanyagban azt tanulod meg, hogyan kell ilyen weboldalt készíteni. Itt van, hogy hogyan:

Weboldal telepítése és beállítása 30 másodperc alatt az új módszerrel

Aki itt lemarad, azzal nem tudunk tovább menni.

Az első rész után Könnyedén és vidáman tudod telepíteni a WordPresst, semmi gondod nem lesz azzal, hogy milyen kódot, jelszót hova kell beírni. Azon fogsz nevetni, hogy korábban mennyire féltél ezektől.

Végre Tiéd lesz a kontroll a tartalomkezelődben. Magabiztosan kattintasz minden menüpontra, mert tudod mi mit csinál. Amit eddig bonyolultnak hittél egyszerre átlátható lesz és világos, mint a nap. Olyan, érzés, mint amikor kihúzod a sötételő függönyt egy vidám tavaszi reggelen.

Az első fejezet nélkül Nem fogod megérteni miért nem kell a rendszergazda egy WordPress telepítéséhez.

Örökké rettegni fogsz az olyan kifejezésektől, mint PHP vagy Mysql, hagyod a ravasz “számítógépes emberek” tízezreket számlázzanak neked a semmiért.

Ha lesz is WordPressed, megijedsz, ha valami nem jól van beállítva. Hónapokat csúszik a weboldalad indítása, mert nem tudod kezelni a problémákat.

Miért tilos összetevészteni a blog bejegyzést és oldalt?

Az oldalon a konverzióra mész, a blogon az oldalon töltött időre

Ha ezt megnézed, érteni fogod, hogy melyik bejegyzés típus mire való. Nem fogsz azon izzadni, hogyan töltsd meg kulcsszavakkal a sales oldalad, és nem fogsz haszontalan blogbejegyzéseket írni csak azért, hogy “legyen már ebben a menüpontban is valami”

Pontosan megérted, hogy mire való valójában a blogbejegyzés, és erőfeszítés nélkül szerzel vele új, értékes feliratkozókat.

Ha nem kéred a Mumus 3-at: A weboldalad örökké a “még készül, de mindjárt meglesz mostmár” kategóriában marad.

Ezek itt a “mi lesz ha nem kéred” oszlopban nem üres marketingszövegek, rémisztő hangulatú szavakkal, hanem valós ügyfél tapasztalataimon alapulnak.

El sem hinnéd, hogy az emberek 90%-a milyen szinten tudja túlbonyolítani a WordPress használatát csak azért, mert nincs a megfelelő ismeretek birtokában.

Ha igent mondasz: Nem kevered össze a szokásos szükséges menüpontokat (jogi nyilatkozat, aszf…) azokkal, amik arra kellenek, hogy a vevőd eljusson az ajánlattól a vásárlásig. Ha odafigyelsz, tudni fogod, hogy hogyan kezeld a menüsorokat akkor is, ha arculati sablont váltasz.

Ha nemet mondasz a Mumusnak: A vevőid eltévednek a weboldaladon, nem lesz nekik egyértelmű mit hol találnak, és másnál fognak vásárolni. Ha be akarsz állítani egy designt, hidegzuhanyként ér, hogy hova tűnt a menüd, és mit keres egy tengernyi duplikált menüpont az oldalad tetején…

Nem fogod érteni, hogy kerül oda a menüsorba egy-egy oldal, mások meg miért nem kerülnek be a menübe…. Ez igazán dühítő tud ám lenni!

Hadd szóljón!

Kép, hang és videó kezelése. Ésszel.

Ha ezt a módszert átveszed: Saját videót vagy youtube-ról beágyazott videót is lazán meg tudsz jeleníteni a sales oldaladon, vagy a feliratkozási oldaladon, vagy bárhol, ahol az kell, hogy a leendő ügyfél videón is lásson.

Nem lesz szükséged külön képszerkesztő szoftverre, mert az átméretezés és az optimalizálás meglesz egy perc alatt, úgy, hogy ki sem kellett lépned a WordPressből.

Ha legyintesz, és nem rendelsz Mumust: Heteket várhatsz a “számítógépes srácra”, hogy feltegye azt a videót a weboldaladra, és egy hét hát múlva is csak olyan lesz, hogy nem mindenki tudja megnézni… de a jövő hétre biztos meglesz…

A weboldalad csigalassúsággal töltődik be az optimalizálatlan képek miatt

Mi a fene van most a Google-lel, hogy hátrébb sorolta a régebben elöl lévő oldalaimat?

Azaz hogyan írj “keresőoptimalizált” tartalmat?

Ha alkalmazod, amit itt látsz: Végre leesik a tantusz, hogy a régi fogalmaink szerint való keresőoptimalizás halott. Felugrasz az örömtől, hogy eljött a te időd, mert az új google algoritmusnak megfelelő tartalmakat örömmel és lazán tudsz írni.

Egyszerre megérted, hogy ez jól is van így, mert a kulcsszóhuszároknak leáldozott, és eljött a valós tartalmakat író szakemberek ideje, akiket úgy imádnak a vásárlóik, mint ahogyan a Te ügyfeleid szeretnek téged.

Ha visszautasítod a jóságos Mumus ajánlatát: Örökké a keresőszavakat kutatod majd, és próbálod beleerőltetni a szövegeidbe, és…

… a blogodat még így is csak a közvetlen családtagjaid és a kollégáid olvassák majd, mert egyedül azok találják meg, akik tudják fejből a linkjét. Soha nem fogd megérteni, hogy miért nincs egy látogatód sem, amikor elvileg megfelel a szöveged az összes szabálynak, úgy, hogy még a kulcsszó-sűrűség is 2-8% között van…

Valós weboldal készül a szemed előtt!

Egy ügyfelünk új weboldalát készítem el a szemed előtt az oktatóanyagban. Ő Mumus Elit Alakulat tag, és neki már járnak ilyen bónuszok is…

A weboldala a metroglass.hu, elég menő lett.

Szeretnél te is ilyet?

“Ezek az izék meg hogy' kerültek oda?”

Oldalsáv elemek kezelése a gyakorlatban

Ha odafigyelsz erre a fejezetre, akkor megérted hogyan kell használni a Wordpess widgetjeit, megtanulod mire jók, mikor érdemes őket használni, és milyen szerepük van abban, hogy el tudd adni a termékedet a weboldaladon.

Ezek a widgtek már nem ugyanazok, mint 2010 körül. Azaz, hogy ugyanazok, de nem ugyanúgy használjuk őket. Minden változik, hiába…

Ha nem hallgatsz a Mumus-ra: Nem fogod érteni az oldalsáv elemek használatának a lényegét.

Ez csak akkor baj, ha vevőket akarsz szerezni a weboldaladdal. Ha csak magadnak csinálod, és örökké a teszt fázisban marad, akkor mindegy hogy néz ki…

Ha ronda a weboldalad, a piaci árnak legfeljebb a felét kérheted ugyanazért, amit szép oldalon duplannyiért is megvennének

A design mindent visz.

Megtanulsz bámulatos designt készíteni a saját weboldaladhoz, a konkurensek irigykednek, a vevőket lenyűgözi, de a legjobban te örülsz, mert:

Naponta többször fogod csak úgy nézegetni a saját weboldalad, és el sem hiszed, hogy ezt te csináltad. Lássuk be: eléggé büszke is leszel magadra. Lehetsz is!

Soha többet nem tudnak átverni azzal, hogy jó pénzért mobilbaráttá alakítják a weboldalad, mert megtanulod, hogy a WordPress arculati sablonoknál alapkövetelmény az, hogy mobilon is működjön.

Ha téged nem érdekel mit tanít a Mumus a weboldalad arculatáról, akkor kétszer olyan energiával kell teperned, hogy megszerezz egy vevőt.

A szép weboldalhoz az emberek magas árat és jó minőséget társítanak, a gagyi design pedig beindítja a bizalmatlanságot, az alkudozást, a rossz minőséggel való összekapcsolást.

Ép ésszel nem lehet felfogni, hogy miért ragaszkodnál ezek után is egy elavult designhoz

Kézzelfogható, látványos eredmény

Miért vagyok ilyen biztos abban, hogy te is örömmel és eredménnyel használod majd a Technikai Mumus videó oktatanyagait? Mert magam is pont így készítem el a weboldalaimat. Nem titkolok el előled semmit.

100 látogatóból nálad hányan iratkoznak fel? 100-nál kevesebben?

A sales oldal és a feliratkoztató oldal tartalmán áll vagy bukik weboldalad bevétele.

Ha ezt megnézed, és alkalmazod, amit látsz, akkor Soha többé nem lesz gond sales oldalt vagy feliratkoztató oldalt készítened. Leesik a tantusz, hogy nem csak egy “csali”, avagy feliratkozási ajándék kell, hanem egyszerre többet is alkalmazhatsz, hogy a célcsoportod különböző szegmenseit megszólítsd.

Olyan szép feliratkoztató űrlapokat tudsz majd készíteni, hogy azok mellett nem lehet elmenni anélkül, hogy a
leendő feliratkozó ne akarná kitölteni. Bármikor képes leszel egy-egy új értékesítési oldalt beilleszteni az értékesítési csatornádba, mert ezeknek a technikai megvalósítása többé nem okoz problémát.

Ha azt mondod, hogy “nem kell nekem a Mumus 3”, akkor Heteket fogsz szenvedni, mire elkészül egy sales oldalad. Mert lássuk be, ha nem vagy a birtokában a technikai ismereteknek, hiába jó a marketing szöveged, csigalassú lesz összerakni a sales oldalt.

Eszedbe sem jutna külön feliratkoztató oldalt csinálni, csak az alap, fapados designú feliratozó űrlapjaid kódját rakosgatod ki hasztalan a weboldalad bal oldali sávjába.

“Hú, na most jó megmondom a magamét” típusú ügyfelek megszelídítése egy ügyesen kivitelezett kapcsolatfelvétel oldallal

Ha ezt a módszert megfogadod, akkor Nemcsak, hogy rendszerben tudod kezelni az érdeklődők kérdéseit, de leszereled a trollokat is, akik igazából nem is vásárolni akarnak, csak beszólni valami nagyokosat.

Megsúgom, hogy ha jó a weboldalad, akkor a kapcsolat űrlapra semmi szükség nincs, mert minden kérdésere választ ad a weboldal szövege, és az érdeklődők már csak vásárolnak.

Ha ez a dolog téged nem érdekel, akkor lesz egy teljesen átlagos kapcsolatfelvétel oldalad, a létező összes elérhetőségeddel, amin hétvégén is olyanok fognak hívogatni, akik soha az életben nem költenének nálad el egy vasat sem, de van véleményük, kritikájuk, és észrevételük.

Ezeket neked végig kell hallgatni, mert valahol az jár a  fejedben, hogy “mi van ha ez egy valós ügyfél lesz, akkor inkább érdemes komolyan venni…”  (De ez amúgy nem igaz.)

A TOP3 teher, amit levesz a válladról a Mumus:

 1. A webdesignernek könyörögni minden apró változtatásért
 2. A neten keresgélni a technikai megoldásokat
 3. Felvenni egy embert, hogy kezelje a céged weboldalát

Hogyan állítod be, írod át kedvedre azt is, amit elvileg nem lehet beállítani?

A css kétélű fegyver, ha rosszul használod, visszafelé sül el. (Kis képzavarral fogalmazva…)

Ezt a fejezetet imádni fogod, mert megtanulod benne azt, hogy hogyan szabj át, alakíts át minden elemet, amit a képernyőn látsz.

Nem tetszik a betűméret, nem tetszik a sorköz, a háttér, a gomb színe, ha rajta van az egér? Rá se ránts!

A CSS-sel mindent meg tudsz változtatni, ha tudod mit hol keress, és mit hogyan írj át anélkül, hogy mondjuk az egész weboldalad összeomlana. Ne aggódj, ebben a részben minden benne van, mit tudnod kell.

Ha téged nem érdekel a Mumus CSS módszere, akkor A neten is utánaolvashatsz, vagy vehetsz egy könyvet is, abban is minden szépen le van írva. Pár hónap alatt meg tudod tanulni, és utána óvatos lépésekkel már alkalmazhatod is.

Közben persze elő fog fordulni, hogy kihagysz egy pontosvesszőt, vagy kapcsos zárójelet, pontot írsz kettőskereszt helyett, vagy valami ehhez hasonló apró tévesztés miatt összeomlik az egész weboldalad, de nem baj, előbb utóbb talán rájössz magadtól is.

Igen ám, de közben azok, akik a Mumussal haladnak már régen a sokadik weboldalukat készítik, míg te azon állsz le, hogy hogyan állítsd  be a háttérszint, vagy egy ehhez hasonló alapvetést.

Bónusz #1: Mit csinálsz, ha gáz van? Lefagyás, fehér képernyő, 500-as error és társai...

Analitikus problémakeresés. Ha ebbe beletanulsz, az élet bármely területén alkalmazhatod.

Bónusz #2: Biztos jó lett, vagy bele lehet kötni?

Ha végigmész ezen brutálisan szigorú ellenőrző listán, és nem találsz hibát, akkor van kész a weboldalad.

N

A Technikai Mumus Oktatóanyaggal az a célom, hogy el tudd készíteni a saját weboldalad önállóan, webmester vagy programozó segítsége nélkül

N

Az oktatóvideók alapján a saját tempódban kezdheted el felépíteni a weboldalad, nem kell informatikai tudás, csak kövesd a lépéseket

N

Annyira egyszerű, és követhető, hogy garantáltan élvezetes lesz nézni és hallgatni. Nincs benne semmi elmélet, csak gyakorlat.

N

A szemed előtt fogok felépíteni egy kampányoldalt, úgy hogy Te is meg tudd csinálni. Ha reggel nekilátsz a videók megnézéséhez, másnapra már kész is a weboldalad.

N

Összesen több mint 4 óra oktatóanyag. Befizetés után küldjük a letöltési linket, a videók MP4 formátumban vannak.

N

Ne csak álmodozz a tökéletes weboldalról, hanem vedd a kezedbe az irányítást és csináld meg magadnak!

Bónusz #3: Tagsági oldal készítése

Mit szólnál ahhoz, ha meg tudnád oldani, hogy az ügyfeleid saját jelszavukkal férjenek hozzá a weboldalad zárt, csak vásárlók számára fenntartott részéhez. A vevőket különböző tagsági szinteken kezelheted, és mindenki csak ahhoz fér hozzá, amit fizetett. Megmutatom pontosan hogyan oldom meg én ezt a weboldalaimon, olyan kiegészítőkkel, amik ingyen letölthetők. Ha ezeket okosan kombinálod, olyan funkciókat érhetsz el, mint a többszáz dolláros szoftverekkel.

Bónusz #4: Időzített letöltési lehetőség a megvalósítása

Helyezz el egy számlálót a feliratkozó oldaladon, ami 2 és fél perc után lekapcsolja az oldalt. Ennyi idő van eldönteni, hogy feliratkozik-e a látogató. Hihetetlen, de ez az egyetlen változtatás 48,7%-ra növelte a feliratkozási konverziót. Ebben a modulban lépésről lépésre, egyszerűen, lemásolhatóan megmutatom hogyan csinálj Te is ilyen a weboldaladon. Számold ki mennyien lennének ma a listádon, ha minden második látogató feliratkozott volna… Nagyon sokan ugye?

Miért hallgass rám, ha üzleti weboldalakról van szó?

Miért hallgass rám, ha üzleti weboldalakról van szó?

Erdélyi Norbert, online marketing szakértő

Szakterületem az értékesítési weboldalak megvalósítása és az online értékesítési kampányok kivitelezése. 2001-óta foglalkozom weboldaltervezéssel és online marketinggel.

A Technikai Mumus Oktatóanyagot 2012-ben találtam ki, a videókon bemutatott technikák egytől egyig gyakorlati tapasztalataimon alapulnak.  Amik benne vannak egy-egy oktatóanyagban, az mind onnan van, hogy magam is napi szinten használom a Wordpresst üzleti weboldalak készítésére, rendszeresen tartok személyes konzultációkat ügyfeleinknek, ismerem a problémáikat, és ezekre mutatok megoldásokat a videókon.

Az online marketing technikai megvalósítását szeretném egyszerűvé és érthetővé szeretné tenni számodra. Ha ennél többre is kíváncsi vagy rólam, nézd meg ezt az oldalt, vagy olvass el néhány esettanulmányt is.

Válassz, melyik megoldás a Neked való!

Mumus 3 Oktatóanyag

A Technikai Mumus Oktatóanyagban megkapod az összes fent részletszett videót. Az a célom, hogy el tudd készíteni a saját weboldalad, holnap ilyenkorra, önállóan, webmester vagy programozó segítsége nélkül.

 • Több mint 4 órányi lényegre törő oktatóvideó, egyenként legfeljebb 20 percesek, hogy könnyű legyen követni
 • A szemed előtt fogok felépíteni egy weboldalt, úgy, hogy Te is meg tudd csinálni.
 • Nincs benne semmi elmélet, csak gyakorlat.
 • Ha reggel nekilátsz a videók megnézéséhez, másnapra már kész is a weboldalad.

A Mumus 3 mindössze  24 990 Ft -os befektetés igényel.
Ez gyorsan meg fog térülni az új weboldaladdal. Kalkulájl: Neked hány új vevő kell, hogy ennyit keress? 

Ez tökéletes: ezt kérem!

Mumus 3 VIP csomag

A VIP csomagban megkapod az Oktatóanyagot és hozzáférést kapsz egy zárt fórumhoz, ahol a vásárlástól számított 30 napig kérdezhetsz tőlem, ha valahol elakadtál. Ez a legkényelmesebb, legbiztonságosabb megoldás, általában a többség ezt rendeli.

 • Több mint 4 órányi lényegre törő oktatóvideó, egyenként legfeljebb 20 percesek, hogy könnyű legyen követni
 • A szemed előtt fogok felépíteni egy weboldalt, úgy, hogy Te is meg tudd csinálni.
 • Nincs benne semmi elmélet, csak gyakorlat.
 • Ha reggel nekilátsz a videók megnézéséhez, másnapra már kész is a weboldalad.

A VIP csomag mindössze 34 990 Ft-os befektetés igényel.
Ezt a pénzt gyorsan és örömmel keresed meg az új weboldaladdal.

Ez kell nekem, kosárba vele!

Biztos vagy benne, hogy a Technikai Mumus 3.0 Oktatóanyag segítsége nélkül is fel tudod építeni a weboldalad?

 • Nem hagysz majd ki egyetlen létfontosságú elemet sem a weboldaladról?
 • Biztos vagy benne, hogy az eddigi ismereteid elegendőek ahhoz, hogy megcsinálj egy kampányweboldalt?
 • Ha kísérletezgetés és rizikós melléfogások helyett a biztosra mennél, akkor válaszd a Technikai Mumus 3.0 Oktatóanyagot, amivel egy nap alatt felépítheted a céged weboldalát.
Inkább kérem az M3-at!

ÍRD BE AZ E-MAILED, AHOVÁ KÉRED A VIDEÓT!

You have Successfully Subscribed!

ÍRD BE AZ E-MAILED, AHOVÁ KÉRED A VIDEÓT!

You have Successfully Subscribed!

ÍRD BE AZ E-MAILED, AHOVÁ KÉRED A VIDEÓT!

You have Successfully Subscribed!

ÍRD BE AZ E-MAILED, AHOVÁ KÉRED A VIDEÓT!

You have Successfully Subscribed!

ÍRD BE AZ E-MAILED, AHOVÁ KÉRED A VIDEÓT!

You have Successfully Subscribed!

ÍRD BE AZ E-MAILED, AHOVÁ KÉRED A VIDEÓT!

You have Successfully Subscribed!

ÍRD BE AZ E-MAILED, AHOVÁ KÉRED A VIDEÓT!

You have Successfully Subscribed!