Vizuális Bizalomépítés II.

Ez a weboldal katasztrófák 2 jóhiszemű oka

 • “Mit számít a design? A lényeg az ajánlat… “

  Sokan így gondolják, de nem veszik figyelembe, hogy a figyelmetlenül tervezett weboldal elriasztja a vevőket, akik így el sem jutnak az ajánlatig

 • “Ez a logó még nem fejezi ki a cég filozófiáját…”

  Sokan sajnos így gondolkoznak, pedig a lehetséges vevőket nem a cég logója érdekli. A túltervezett weboldalon a vevők azért nem jutnak el az ajánlatig, mert a design megakadályozza őket ebben.

Pedig ez a weboldalad 2 legfontosabb eleme

 • Szerelem első látásra

  Azonnal olyan benyomást kell tenned a weboldaladdal, hogy tovább akarjon gördíteni a látogató. Sokat számít a szöveg, de itt a legfontosabb a vizuális hatás.

 • Irány a megrendelés!

  Az első gördítéstől a megrendelés gombig. Itt azt kell kialakítanod, hogy a Te céged, a terméked nélkülözhetetlen, egyedi, és kikerülhetetlen a számára, ha meg akarja oldani a problémáját. Nem elég leírni, a bizalmat vizuális elemekkel is meg kell szerezned. De vajon hogyan?

Mondjuk, hogy ez itt a te weboldalad

A látogatóid hány százalékát nyűgözi le azonnal, és mennyien néznek meg más oldalakat is?

 • Nem nyűgözött le…
 • Nem tudtam a tableten kezelni…
 • Valami taszító volt benne…

Emlékszel, amikor először gondolkoztál a céges weboldalad arculatán? A tanácstalanság érzése még most is eszedbe jut? Vajon kire hallgass webdesign ügyben?A webdesignerre, aki túlbonyolítja? Az informatikusra, aki igazából nem is ért az arculattervezéshez?

Egy biztos: Nem egyszerű a leendő ügyfél bizalmát megnyerni a weboldalon. Szerencsére nálunk, a mumus.info-nál van egy pár jól bevált recept, amit most Te is gyorsan, és egyszerűen alkalmazhatasz. Kíváncsi vagy, hogyan?

Ha van rá néhány órád, akkor az új, Vizuális Bizalomépítés Modulból megtanulod, hogyan alakítsd át a WordPress weboldalad arculatát olyanná, ami…

Nem csak elnyeri a vevők tetszését, hanem egyenesen lenyűgözi őket. Amit a tabletjeiken és az okostelefonjaikon is probléma nélkül tudnak használni. Aminek a konkurenseid a nyomába sem érnek. Amit Te 4 óra alatt könnyedén meg tudsz csinálni, és a céged már vígan pénzt keres vele, amíg mások hónapokig csak e-maileznek egy webdesign céggel a tökéletes arculatól.

És ráadásul: Ezt az arculatot bármikor önállóan tudod módosítani, nem kell senkivel egyeztetned, senkinek könyörögnöd, ha más háttérszínt, más képet szeretnél.

Válaszd a Vizuális Bizalomépítés II. Oktatóanyagot!

 • Hogyan készíts önállóan, programozói vagy grafikai tudás nélkül látványos weboldalakat?
 • Hogyan legyen olyan a weboldalad, ami egyenesen lenyűgözi a vevőket?
 • Hogyan készíts olyan weboldal arculatot, amit a tabletjeiken és az okostelefonjaikon is tudnak használni?
 • Hogyan módosíts utológ bármilyen design elemen, amin csak szeretnél?
 • A VIP csomagban 30 napon keresztül kérdezhetsz tőlem, ha valahol elakadtál.

 • Nézd: pont ilyen weboldalak készítését mutatom meg...

  Ha szeretnéd, hogy a Te weboldalad is ilyen legyen, az új modul Neked való!

Tanácsadói weboldal

Hogyan lehet azt megoldani, hogy a tanácsadó személyes márkáját is építsük egy weboldalon, de mégis ugyanolyan hangsúlyos legyen a problémamegoldás is? Egymáshoz közeli színárnyalatokkal, éles képekkel, sliderekkel és vidám kiemelő ikonokkal értük el a hatást.

A Vizuális Bizalomépítés Modulból megtanulhatod hogyan készíthetsz magadnak, cégen belül ilyen weblapot Te is.

Kattints a képre és nézd meg nyugodtan élőben a weboldalt! Hiszen a mumus.info-n mindent gyakorlati tapasztalat alapján tanítunk.

Képek, ikonok, fehér terek

Nézd milyen hatalmas, hangsúlyos, váltakozó képek vannak a fejlécben. Rögtön láttatják a lényeget. Itt a képek és a rendezett ikonok mellett a fehér terekkel érjük el a hatást.

A Vizuális Bizalomépítés Modulban lépésről lépsre megmutatom hogyan készíthetsz ilyen designt

Figyelemfelkeltés egy zsúfolt piacon

A célcsoport tág, MLM rendszerű a termék, a franchise a használható színeket is megköti. Bár tudom, hogy Neked ennél könnyebb dolgod van, de gondolkozz el rajta: hogyan legyél egyedi egy ilyen piacon? A design rengeteget számít!

A Vizuális Bizalomépítés Modulból megtanulhatod hogyan készíthetsz ilyen vagy hasonló látványos weboldalt Te is. Kattints a képre és nézd meg nyugodtan élőben a weboldalt! A Mumus.info-n csak olyan oktatóanyagokat találsz, amiknek valós, gyakorlati tapasztalat az alapja.

Ez lesz a példa oldal

Amin keresztül megmutatom a vizuális bizalomépítés elemeit. Elég jól néz ki, meg kell hagyni. Szeretnél Te is ilyen weboldalt? Az oktatóanyagban lépésről lépésre mutatom meg, hogyan lesz ilyen, az oldalad. Az a jó benne, hogy apró lépésekként, ide-oda kattintva alakul ki a szemed láttára a design.

 • Mit tartalmaz a II. új kiadás?

  Hogyan készíts ilyen weboldalakat, mint amilyen ez is, amit most böngészel…

Gyakorlati tapasztalat100%
100%
Könnyű érthetőség92%
92%

 • Mi változott a wordpress weboldalak designjában? Minden.

  Pár éve elég volt ha találsz egy remek sablont, és kis css tudással, vagy, ha szerencséd volt, akkor a theme beállításaival egyénivé varázsoltad.Ez még most is működhet, de van ennél jobb is.

  Hogyan változott meg a wordpress weboldalak designolása, és mit kell tenned, hogy lépést tarts a trendekkel? Ezzel kezdünk a Vizuális Bizalomépítés II. új, első fejezetében.

 • Parallax háttér - hogyan alkalmazd okosan?

  A parallax azt jelenti, hogy a háttérben lévő kép lassabban gördül, mint a rajta lévő tartalom. Ha megfelelően és megfelelő mértékben használod, akkor kiemeled vele a legfontossabb üzeneted, fenntartod a látogató figyelmét és kézen fogva vezeted a kosár gombig.

  Hogyan kell beállítani és mire kell figyelni a parallax elemek használatakor? Hogyan találsz hozzá jogtsiszta, gyönyörű, egyedi képeket és ráadásul ingyen? (Ez nem egyszerű, mert a korábbi ingyenes képodalak is több 10 dollárt kérnek egy kis képért is) A II. kiadásban megmutatom a gyakorlati tapasztalataimat ebben a témában. Meglepően jó források vannak, és mégis alig használják őket. Aranybánya.

 • Miért kell megfelelni a webdesign trendeknek? Igen, ez rád is vonatkozik.

  Nem azért, mintha a potenciális vevőid egytől egyig arculattervező szakemberek lennének, akik azonnal kiszúrják, ha az oldalad nem alkalmazza a legújabb webdesign divatot. Sokkal inkább arról van szó, hogy a weboldal látogatód a tieden kívül még sok más oldalt megnéz. Ha több “trendi” oldal között meglát egy olyat, ami azzal lóg ki a sorból, hogy évekkel ezelőtti designt használ (pl.: stock fotók, nem-reszponzív arculat, régi típusú menüpontok, stb stb) akkor úgy érzi ott valószinüleg nem aktuális a kínálat, vagy évek óta nem frissítik. Ez nem vet jó fényt a weboldaladra.

  De honnan kell megtalálni ezeket a trendeket, hogyan kell alkalmazkodni hozzájuk. Honnan tudd, hogy mit érdemes átvenni, és mit nem? Ez is benne van a Viz.Biz. II-ben.

 • Hol találsz olyan színeket, amik illenek egymáshoz?

  Vannak olyan weboldalak, ahol úgy olvasol végig hosszű értékesítési prezentációkat, hogy mindig kíváncsi vagy a következő bekezdésre. Vajon miért? Részben a weboldal színei miatt. Érdekel, hogyan válaszd ki a weboldalad színeit? Ez is kiderül a vizuális bizalomépítés II-ből.

 • Videós háttér - erős fűszer, csipetnyi kell!

  Ha még nem láttál videós hátteret, akkor gördíts ennek az oldalnak az aljára. (Utána majd gyere ide vissza) Nem rossz mi? Egyszerűbb megcsinálni, mint gondolnád, de ezt is könnyű elrontani. Az új Viz.Biz. II-ben erről is szó lesz, mutatom videón.

 • Slider - mire jó?

  Hogyan állítsd be a weboldaladon külön bővítmény alkalmazása nélkül? Mitől jó egy slider? Hogyan lehet könnyen elrontani egy slidert? Mikor, mennyit alkalmazz belőle egy oldalon? Mi az ideális szöveg / kép / gomb arány? Ez és sok minden más is kiderül a Vizuális Bizalomépítés II-ből.

 • Animált megjelenési effektek - mire valók, hogyan kezeld őket?

  Vannak bizonyos unalmas számadatok, amiket senki nem szeret olvasni, pedig akár az értékesítésben is fontos szerepet játszanak. Ennyi feliratkozónkvan (csatlakozz hozzájuk) vagy ennyi lájkolónk van  (lájkolj te is), vagy ennyien vették meg eddig ezt és ezt a terméket. Van két hasznos elem, a “körszámláló” és a “százalékmutató” amivel ezeket az adatokat úgy tudod megmutatni, hogy a látogató direkt azért fogja görgetni az oldalad, hogy ezeket újra és újra megnézze. Mi a trükkje? Kiderül az új anyagból!

 • Bónusz track: Hogyan készíts a legmodernebb eszközökkel a kezedben OCSMÁNY weboldalt?

  A pár évvel ezelőttihez képest ma olyan weboldalépítő eszközök állnak rendelkezésünkre, amivel bármilyen designt meg lehetett valósítani. Amit régen csak programozók és webesignerek tudtak kivitelezni, az ma már szinte az összes wordpress theme-ben és page builderben beépített funkció, még az ingyenesekben is. Ennek természetesen örülhetünk, de sajnos sokan képesek szuper eszközökből borzalmasan ronda weboldalakat készíteni a cégüknek.
  Konkrét példákat (sajnos) nem mutathatok, de részletesen ki fogok térni arra mire kell vigyázni, hogy ne kövess el merényletet a saját weboldalad ellen.

Mi az a “glória hatás” és mi köze van a weboldaladhoz?

Egy meglepő hatás, amit figyelembe kell venned, ha vásárlókat akarsz szerezni a weboldaladdal. Vonzó küllemű termékhez automatikusan ilyen tulajdonságokat társítunk: magas minőség, indokoltan magas ár. Nézz utána a Wikipédián is: Halo Effect.

Ugye egyetértesz velem abban, hogy ugyanazt a terméket ugyanolyan ár és szöveges tartalom mellett sokkal könnyebb eladni egy szebb weboldalon?

Miért hallgass rám, ha üzleti weboldakról van szó?

Erdélyi Norbert vagyok, online marketing szakértő, a mumus.info oktatóanyagok szerzője. Szakterületem az értékesítési weboldalak megvalósítása és az online értékesítési kampányok kivitelezése. 2001-óta foglalkozom weboldaltervezéssel és online marketinggel. A Technikai Mumus Oktatóanyagot 2012-ben találtam ki, és negyedévente adunk ki frissítéseket, az itt bemutatott technikák egytől egyig gyakorlati tapasztalataimon alapulnak. Az online marketing technikai megvalósítását szeretném egyszerűvé és érthetővé szeretné tenni számodra.

Vizuális Bizalomépítés II. Melyik megoldást választod?

Vizuális Bizalomépítés II. Oktatóanyag

A Vizuális Bizalomépítés II. Oktatóanyagban lépésről lépésre, képernyővideókon mutatom meg hogyan készíts olyan arculatot a weboldaladnak, ami lenyűgözi a leendő megrendelőidet.

Bármikor megállíthatod, kijegyzetelheted, a saját tempódban haladhatsz. A legtöbben ezt szeretik a Mumus.info oktatóanyagaiban.

24 990 Ft

Vizuális Bizalomépítés II. Oktatóanyag VIP Csomag

Vizuális Bizalomépítés VIP csomag

Ezzel a csomaggal jársz a legjobban, hiszen amellett, hogy elküldjük a Vizuális Bizalomépítés II. Oktatóanyagot, kapsz egy belépési jelszót a VIP fórumba, ami a megrendeléstől számított 30 napig áll a rendelkezésedre, ha valahol elakadtál és kérdezni szeretnél.

Nem csoda, hogy ez a legnépszerűbb csomag.

34 990 Ft

Amíg ezt nem csinálod jól, dupla pénzt kell költened marketingre

Ha nincs vizuális bizalomépítés minden vevő megszerzése dupla annyiba kerül.