Select Page

A mumus.info weboldal mögött ez a 2 ember áll

Mindig kötetlenül és szabadon dolgozunk, ezért nincs irodánk, mindig ott nyitjuk fel a laptopot, amely környezet épp inspirál. Mivel a mumus.info körüli feladatok ki vannak szervezve, ezért nincsenek alkalmazottaink. Kizárólag írásban kommunikálunk, és mindig örömmel vesszük, ha írsz.

Erdélyi-Búza Renáta

Erdélyi-Búza Renáta

én felelek azért, hogy minden rendben legyen

Szia!
Erdélyi Renáta vagyok, nekem köszönhető, hogy a mumus.info körül az ötletek ne maradjanak papíron, hanem meg  legyenek valósítva.

Én írom a mumus.info hírleveleit, közösségi média tartalmait, facebook hirdetéseit, a sales funnel felső harmadát (top of the funnel) én felelek azért, hogy átlátható, könnyen kezelhető, reszponzív legyen a mumus.info weboldal. Én küldöm ki a termék letöltési linkeket,  és régebben én küldtem ki a befizetés után a számlákat is  (hát… nem mindig sikerült ésszerű határidőn belül…) , de szerencsére ma már elektronikusan számlázunk, és az e-számlát a termékletöltő linkkel együtt automatikusan megkapod.

De én tartatom be veled a díjbekérőn lévő határidőket is, ha esetleg  nem fizetnél időben.

A parton (Balaton) szoktam futni, 30 másodperc eszeveszett sprint, 30 másodperc pihenő, ebből 15-öt csinálok.

 

Erdélyi Norbert

Erdélyi Norbert

én vagyok az, aki kitalálja a dolgokat

Heló,
Erdélyi Norbert vagyok, a mumus.info kitalálója. Én felelek azért, hogy itt mindig új ötleteket láss, hogy inspiráló, hasznos cikkeket olvass, és egyáltalán azért, hogy szeresd a mumus.info weboldalt.

Fogalmam nincs arról, hogy el van-e küldve egy adott számla, pánikszerűen  menekülök, ha a legapróbb adminisztratív feladatot kapom. De abban biztos lehetsz, hogy 1 évre előre megvannak az új ötleteim, hogy a mumus.info még jobb legyen.

Olyan egy-két havonta jut eszembe egy-egy komolyabb kampány, új oktatatóanyagok, új szolgáltatások: szövegírás, weboldalkészítés.  Gyakran találkozom konzultációkon a vevőinkkel, az ő kérdéseikből tudom meg, hogy merre kell fejleszteni a mumus.info tartalmait.

Ha az első gondolatom egy új ötletre az, hogy “Kizárt dolog, hogy ezt közérthetően meg lehessen tanítani videón” – innen tudom, hogy mégis meg fogom csinálni, és imádni fogják az olvasóim.

Reggelente ki szoktam járni a Balaton partjára futni. 7-8 km-eket futok heti 4-szer, célom a 10 km.

 

Nézd mennyi minden történt velünk 2001-óta.
Te mit csináltál az elmúlt 15 évben?

2001


2001-ben, magyar-filozófia szakos hallgatóként kezdtem vállalkozni: weboldaltervezéssel foglalkoztam. Az első weboldal, amit csináltam egy apróhirdetési oldal volt. Majdnem egy fél évig készült, és 15 000 Ft-ot kértem érte. Nem csoda, hogy nem fizettek meg rendesen, ekkor legfeljebb az egyetemen hallottam marketingről ez volt a saját weboldalam szövege: "Szakértelmünknek és alkalmazott technológiáknak köszönhetően az Ön elképzelésinek csak a fantázia szabhat határt." Ebben csak az a vicc, hogy még ma is vannak ilyen weboldalszövegek.

2005-ben találkoztam először a kis-, és középvállalati marketinggel. Be kell vallanom, hogy 2001 és 2005 között én is tipikus cégbemutatós weboldalakat készítettem: Céginfó, referenciák, kapcsolat... ismerős, ugye? Ez év őszén töltöttem le Wolf Gábor klasszikus tanulmányát, a címére nem emlékszem, de a hatására igen: Leesett a tantusz, hogy a weboldalak lényege az, hogy vevőket szerezzenek, nem az, hogy ömlengjenek a cégről. Elkezdtem értékesítési weboldalakat tervezni az ügyfeleimnek.

2005


2006


2006-ban végig értékesítési weboldalakat terveztem. Év végére állt össze az akkori saját weboldalam, a pronex.hu, ami már képes volt arra, hogy megrendelőket szerezzen. Akkoriban minden webdesign cég oldalán árajánlatot kellett kérni. Mi bevezettük (itt már ketten, későbbi feleségemmel együtt voltunk "a cég.") a csomagárakat. Ekkor vettem le a telefonszámomat a netről, és álltunk át a teljes írásbeli kommunikációra. Ezek akkor nagyon úttörő megoldásoknak számítottak. Sok rossz ügyfelet (alkudozók, telefonálgatók) sikerült távol tartani, és még többet megszerezni.

2007-ben rengeteg weboldalt terveztünk. A megrendelések szinte futószalagon jöttek, hatalmas igény volt online marketing kivitelezésre. Az elsők között vezettem be az "értékesítési weboldal" fogalmát a piacra.  Rengeteg ügyfelünket, akik ma is vevőink, 2007-ben sikerült először meggyőznöm.

Ekkor írtam az első oktatóanyagomat, vagy ahogy akkoriban mondtuk: infóterméket: "Az elutasíthatatlan árajánlat titka" címmel. Ebben az évben voltak nagyon népszerűek a személyes blogok, amivel sok feliratkozót gyűjtött a weboldalam. Ebben az évben használtam először hírlevélküldő szoftvert, az akkor frissen piacra dobott Webgalambot.

2007


2009


2008 januárjában valósítottam meg az első bevezetési kampányomat, a mostaniakhoz képest még kezdetleges volt, de az eredménye lenyűgözött. 3 nap alatt több megrendelést kaptam értékesítési weboldalakra, mint azelőtt egy fél éve alatt összesen. Ebben az évben terveztettünk egy online marketing szoftvert (hírlevélküldőt) aminek a bevezetési kampánya 2009 tavaszán olyan gigászira sikerült, hogy akkoriban mindenki erről beszélt az online marketing világban, még egy évvel később is érdemesnek tartották versenyprezentációra a Marketing Szuperkonferencia szervezői. 2009 a konferenciák éve volt, számos alkalommal adtam elő a Marketingtorta konferenciákon, és egyéb marketing rendezvényeken.

2010. januárjában tartottam az első kis csoportos céges tréningemet, a Weboldalépítő Nap-ot, és még ez év nyarán írtam meg a "Vevőgenerátor Weboldalak Egyetlen Titka" című monstre oktatóanyagot, amiben az addigi évek weboldaltervezési taasztalataimat adtam közre. 2011-ben sok nagy oktatóanyagot, akkori nevén: inóterméket írtam és vezettem be a piacra: A "Sales Oldal Írás" azt tanította meg hogyan írj értékesítési szöveget a weboldaladra. 2011. augusztus végén jelent meg és egészen 2015. őszéig kapható volt a legkomolyabb oktatónyagom, a "2 hónap munka 10 hónap pihenés", ami azt tanítja meg hogyan szerezz egy hét alatt egy kampánnyal egy évnyi megrendelést. A címe egyébként úgy jutott eszembe, hogy írás közben a Beatrice "8 óra munka, 8 óra pihenés.." című száma szólt.

2011


2012

2012 pirosbetűs év: ekkor találtam ki a Mumus.info weboldalt. Ötlete úgy született, hogy konzultációk során tapasztaltam, hogy a legtöbb ügyfelemnek az online marketing technikai megvalósítása okozza a legnagyobb problémát. „A technika nekünk a legnagyobb mumus” mondták sokan, innen a márkanév.  Az első kiadás még "csak" arról szólt, hogyan készíts a bevezetési kampányodhoz weboldalt.

2014-ben a Mumus.info annyira népszerű lett, hogy az összes eddig weboldalamat (wdm.hu, 210.hu, 6het.com) beraktam a mumus.info rendszerébe, webshoppá alakítottam a rendszert, megszűntek a megrendelési űrlapok, helyüket átvette a kosár és a pénztár. Ebben az évben jöttek ki a tematikus Oktatatóanyagok: Webshopkészítés, Vizuális Bizalomépítés, Wordpress Biztonság, Többnyelvű weboldal készítés.

2014. őszén vezettem be a Tekintély - Wordpress Portálépítés Oktatóanyagot.

2014


2015


2015-ben újultak meg a Mumus.info oktatóanyagai, mindegyiknek elérkezett a második kiadása.  Ez év nyarán került bevezetésre a netjet.hu, ami egy előfizetéses weboldalkészítő rendszer.

2015. novemberében végre megvalósítottam egy régi elképzelésemet, megszületett az Elit Alakulat, ami egy zárt klub, csak a mumus.info vásárlói lehetnek tagok, ingyen kapnak termékfrissítéseket, a weboldalaik szerepelnek az oktatóanyagokban, a tagsági díjban az is benne van, hogy a tagok ingyen jöhetnek szakértői konzultációra.

2016. év elején kijött az alapmű, a Mumus Oktatóanyag 3. új kiadása.

2016


Ki ír itt?

Erdélyi Norbert , a Mumus.info oktatóanyagainak szerzője, szakterülete az üzleti weboldak megvalósítása és értékesítési kampányok kivitelezése. 2006-óta foglalkozik online marketinggel. Az írásai célja, hogy az online marketinget és a technikai megvalósítását érthetővé tegye számodra.

Koppintsd le a módszerem: Wordpress weboldal 12 perc alatt, azonnal eladhatsz és listát építhetsz vele.

A képernyővideóban a szemed előtt lesz kész egy weboldal, le tudod másolni a lépéseket

ÍRD BE AZ E-MAILED, AHOVÁ KÉRED A VIDEÓT!

You have Successfully Subscribed!

ÍRD BE AZ E-MAILED, AHOVÁ KÉRED A VIDEÓT!

You have Successfully Subscribed!

ÍRD BE AZ E-MAILED, AHOVÁ KÉRED A VIDEÓT!

You have Successfully Subscribed!

ÍRD BE AZ E-MAILED, AHOVÁ KÉRED A VIDEÓT!

You have Successfully Subscribed!

ÍRD BE AZ E-MAILED, AHOVÁ KÉRED A VIDEÓT!

You have Successfully Subscribed!

ÍRD BE AZ E-MAILED, AHOVÁ KÉRED A VIDEÓT!

You have Successfully Subscribed!

ÍRD BE AZ E-MAILED, AHOVÁ KÉRED A VIDEÓT!

You have Successfully Subscribed!