Select Page

w

MIt gondolnak az emberek mumus.info-ról?

Azonnal készítettem két weboldalt, mindkettő sikert és bevételeket hozott!

A Technikai Mumus osztályon felüli, prémium minőségű anyag. A szerzőről, Erdélyi Norbertről pedig azonnal megállapítottam, hogy egy kimagaslóan precíz, alapos, nagy tudású ember, aki ráadásul kiváló oktatói vénával megáldott.

Szerintem ez kevés emberről mondható el, tele van az internet hadaró, felületes, tudásnak álcázott dolgokat eladó emberrel. Azonnal készítettem két kampányweboldalt novemberben, mindkettő sikert és bevételeket hozott. Persze, messze nem olyan alapossággal, mint ahogy a Mumusban láttam, de nem volt időm rá. Most viszont neki állok rendesen, átdolgozom a weblapjaimat. Nagyon örülök ennek a második kiadásnak, friss, tele van új szemlélettel, a kiegészítések is telitalálatok!

De a legfontosabb: tiszta forrásból jön a tudás, ezt végig érzi az ember a különböző modulokon át. Nincs bennük megtorpanás, lendületvesztés, végig viszi az embert azon az úton, amit az elején ígért.

Kaszás Attila
fenykepesz.eu

Egy vesztes üzletágból egy nyereséges üzletágba kezdtem az új weboldalammal

Minden ügyfelemnek tetszik az oldal, és nagy sikerem van, persze, ez nem csak az oldalnak köszönhető, de anélkül nem tudtam volna megvalósítani hogy egy vesztes üzletágból(autó kereskedelem) egy nyereséges üzletágba tudjak elindulni.

Károly László
http://kecskemetihorgaszklub.hu/

 

Egy nagyvállalat egyik üzletágánál felelek a webes kampányokért és kommunikációért. A Mumus oktatóanyag nagyon sokat segített benne, hogy kampány oldalakt tervezzek és ezeket tesztelve tudjak minél sikeresebb stratégiával dolgozni. Jól érthető, részletes, bárki el tud indulni általa!

Köszönettel,
Karászi Mihály

“Napi 150-180 ember iratkozik fel hírlevelünkre”

Mi már a “portálkészítés” oktatóanyagod előtt elkezdtük felépíteni a szuperno.hu online magazint, viszont így is sokmindent fel tudtunk használni a Portálépítő tananyagodból az oldal fejlesztéséhez, ezért úgy gondolom, a te érdemed is a mi sikerünk.A portálépítés egy olyan trendet lovagol meg, ami a KKV szektorban eddig még abszolút nem volt jellemző: legyen saját portálod és ezzel alakítva ki a “szakma legkiválóbb szakértője” státuszt. Norbert a Portálépítő tananyagában lépésről lépésre mutatta meg, hogyan lehet felépíteni nulláról, ráadásul teljesen ingyen egy olyan online magazint, ahova rengeteg érdeklődő látogathat fel. Egy nap alatt felhúztuk a portált úgy, hogy nem vagyunk programozók. Csak néztük a videókat és követtük Norbi utasításait.És milyen eredményt értünk el kevesebb, mint 1 hónap alatt? Itt van néhány kép a statisztikákról, amik szerintem magukért beszélnek

A lényeg, hogy így napi 150-180 ember iratkozik fel hírlevelünkre, teljesen ingyen, hirdetés nélkül, így komoly százezreket takarítunk meg. Ez ám aztán a nagy üzlet. Norbert, nagyon hálás vagyok ezért a tananyagodért is!”

 

Csont Attila
http://szuperno.hu/

Lépésről lépésre bevezet a honlapkészítés rejtelmeibe.

A Mumus eddig a legrészletesebb Oktatóanyag a kampányoldal-, ill. honlapkészítésről, amit valaha olvastam. Bár a cégünknek már van kész honlapja, kampányoldalt eddig még nem készítettünk. Jelenleg a Mumus segítségével készül a kampányoldaltervezet. Továbbá egy másik értékesítési területen új honlappal fogunk nem sokára bővülni, amelyhez szintén a Mumus Oktatóanyag szerint járunk el. Ha nem vagy otthon a honlapkészítésben, de már eleged van, hogy cégek egy rakás pénzt kérnek el egy honlapkészítésért, amit aztán módosítani csak nehézkesen tudsz – kizárólag az ő segítségükkel -, akkor a Mumus neked való. Lépésről lépésre bevezet a honlapkészítés rejtelmeibe.

Kaposvári Edina
THEORY Bt.

 

Norbert is the person, who – beside his technical and knowledge skills in marketing, and especially internet marketing – is a caring person, who has a personal, kind, teaching attitude and provides highly developed practical knowledge and know-how to all those, who are interested in the realm of communications, campaigns, marketing and sales on Internet. Feel free to contact him, he will help you!

Daniel Kis
Coach, Project Manager at Bionom

“A leggyakorlatiasabb tudást adja a vállalkozók számára”

Van egy pár gigányi anyagom már tőletek, de mindig izgatottan vásárlom meg az újabb termékeid, mert mindig tudsz valami újat mondani, amivel plusz profitra tudok szert tenni.

A sok marketing tanácsadó közül Erdélyi Norbert az, aki a leggyakorlatiasabb tudást adja a vállalkozók számára. És ami mosolyt csal az arcomra, hogy tényleg működik!

Lássuk az első eredményeimet:

1 hónap előkészülettel, 2 hetes értékesítés 56.000Ft reklámköltséggel 480.000Ft bevétel (több, mint 8-szoros haszon)
3 nap előkészület, 1 nap villám értékesítés 0 forint reklámköltséggel: 220.000Ft bevétel.

A legjobb befektetés mindig a saját tudásunk folyamatos fejlesztése, ezért én mindig elsők között fogom megvenni a mumus.info anyagait, amit Nektek is nagyon ajánlok. Nincs ámítás, nincs rizsa, csak a 100%-ban hasznos tudás, amiből komoly bevételt tudunk csinálni. Hálásan köszönöm az eddigieket!

Üdvözlettel:
Csont Attila

“Szia Norbi! Azt hiszem, ezzel az anyaggal fején találtad a szeget! Számos termék piacra vezetési kampányát csináltam már végig az ügyfeleimmel, és nem egyszer kiderült, hogy bizony egy kisvállalkozás egész éves bevételét el lehet érni egyetlen hónap alatt egy ilyen kampány során. Csak azt nem értem, miért használják ennyire kevesen…Talán azért, mert hiányzott a konkrét, minden részletre kiterjedő útmutató hozzá, hogy hogyan kell ezt profi módon csinálni. De most már ez is itt van! Igazán hiánypótló anyagot raktál össze, ami valóban sok példán keresztül, kitérve a technikai részletekre is, mutatja be, hogyan is fest egy profin kivitelezett piaci bevezetés. Ott kell lennie minden cégvezető polcán ennek az anyagnak, csak fel kelljen nyúlniuk érte, és máris elkalauzolja őket abba a világba, ahol a sokmilliós bevételek laknak.”

Üdvözlettel:

Odrovics János
szovegvaros.hu

“Erdélyi Norbi anyagaiban mindig azt szeretem, hogy egyszerűen, érthetően és gyakorlatiasan ír. A kampány forgatókönyv is azonnal használható információkat ad, és lépésről lépésre a kezedbe adja a kulcsot a sikeres kampányodhoz. Csak ajánlani tudom.”

Kollár Adrián
webgalamb.hu

“Ilyen összeszedett, precíz, mindenre kiterjedő kampánytervezőt még nem láttam. Segít ellazulni kampánytervezés közben, mert megmutatja mit kell tenned és mit nem. Ebben pontosan az van benne, ami sok más anyagból hiányzik: A lényeg. Az, hogy össze tudom állítani és le tudom vezetni anélkül, hogy görcsölnöm kellene, hogy mikor mit írjak, mit tegyek. Ha Wolf Gábor könyve a Marketing Biblia, akkor ez nyugodtan lehetne Kampány Biblia. Pontosan az van benne, amire leginkább szükség van és nincs benne semmi rizsa.”

Csatlós Csaba
shp.hu

Kedves Norbi! Köszönöm a kampánytervezés oktatóanyagot, minél több oldalt olvastam el belőle, annál inkább meg voltam döbbenve, hogy eddig mennyi pénzt, lehetőséget engedtünk ki a kezünkből. Azt hiszem, teljesen újra kell gondoljuk a sales folyamatainkat, bőven van még rajta mit csiszolni. Értékesítési weboldallal rendelkezőknek kötelező olvasmány, mindenki másnak pedig ajánlott irodalom!

Köszönettel:

Kungl István
SeoTools.hu

Mint szakértő és tanácsadó úgy gondoltam, hogy mindent tudok a termék bevezetésről, de Norbi újra meglepett. Nem ismerek más ennyire nagyszerűen összeállított és lépésenként egyszerűen végrehajtható módszert. Azt gondolom, a legközelebbi termék bevezetésemet a te módszered alapján fogom végrehajtani!”

Tóth Mihály
www.netkreativ.hu

Erdélyi Norbert elkészítette a legteljesebb, legalaposabb magyar online marketing tananyagot, amit valaha láttam! Ráadásul ez az anyag nem annak köszönhető, hogy Norbert sokat olvasott – hanem hogy sokat dolgozott!
Weboldalt készített többek közt ügyfeleimnek, vevőimnek is – így amit tanít, az mind tapasztalaton alapul. Annak, aki ezt olvassa, üzenem: invesztálj ebbe az értékes tananyagba – ha csalódtál már infótermékben, akkor ebben nem fogsz.

Wolf Gábor,
kkv marketing szakértő,
www.marketingcommando.hu

Ki ír itt?

Erdélyi Norbert , a Mumus.info oktatóanyagainak szerzője, szakterülete az üzleti weboldak megvalósítása és értékesítési kampányok kivitelezése. 2006-óta foglalkozik online marketinggel. Az írásai célja, hogy az online marketinget és a technikai megvalósítását érthetővé tegye számodra.

Koppintsd le a módszerem: Wordpress weboldal 12 perc alatt, azonnal eladhatsz és listát építhetsz vele.

A képernyővideóban a szemed előtt lesz kész egy weboldal, le tudod másolni a lépéseket

ÍRD BE AZ E-MAILED, AHOVÁ KÉRED A VIDEÓT!

You have Successfully Subscribed!

ÍRD BE AZ E-MAILED, AHOVÁ KÉRED A VIDEÓT!

You have Successfully Subscribed!

ÍRD BE AZ E-MAILED, AHOVÁ KÉRED A VIDEÓT!

You have Successfully Subscribed!

ÍRD BE AZ E-MAILED, AHOVÁ KÉRED A VIDEÓT!

You have Successfully Subscribed!

ÍRD BE AZ E-MAILED, AHOVÁ KÉRED A VIDEÓT!

You have Successfully Subscribed!

ÍRD BE AZ E-MAILED, AHOVÁ KÉRED A VIDEÓT!

You have Successfully Subscribed!

ÍRD BE AZ E-MAILED, AHOVÁ KÉRED A VIDEÓT!

You have Successfully Subscribed!